Hříšný tanec / Špinavý tanec / Dirty Dancing (1987)

Příspěvek od DJLonely » sob 31. bře 2018 9:36:22

Obrázek
Info: ČSFD | IMDB

Ukázka: http://video80let.cz/mp3/dirtydancing.mp3

Verze 1
Autor: neznámý - A2
Podklad: angličtina
Ukázka překladu: "Bylo léto 1963 a všichni mě přezdívali Baby, ale mě to nevadilo. Bylo to před zavražděním prezidenta Kenedyho, ještě před Beatles, já jsem chtěla bojovat za mír a táta, to bylo pro mě to nejlepší."

Verze 2 Špinavý tanec
Autor: neznámý - A
Ukázka překladu: "To bylo to léto v roce 1963, kde mi všichni říkali Baby a mě už to začínalo rozčilovat. Bylo to předtím, než prezident Kenedy byl zastřelen, předtím než se objevili Beatles a já se už nemohla dočkat toho, až budu v mírovém sboru. A myslela jsem si, že není lepšího chlapa než můj otec."

Verze 3
Ukázka překladu: "Bylo léto 1963 a všichni mě přezdívali Baby, ale mě to nevadilo. Bylo to před zavražděním prezidenta Kenedyho, ještě před Beatles a já jsem chtěla bojovat za mír. A táta, to bylo pro mě to nejlepší."

Verze 4
Zdroj: TeleClub
Ukázka překladu: "Bylo léto 1968, všichni se dobře bavili, všichni mě říkali Baby a mě to nevadilo. Bylo to po zavraždění Kenedyho a zrovna byli na vrcholu Beatles"

Verze 5
Zdroj: nový obraz RTL
Ukázka překladu: "...Baby a mě to vůbec nevadilo. Bylo to ještě před zavražděním prezidenta Kenedyho, před Beatles a chtěla jsem bezpodmínečně se dát do mírového sboru. A můj otec, to byl v mých očích ten nejlepší na světě."